Platsunika smaker -Menyer skapade av lokala produkter

Välkomna till en workshop med temat: ”Platsunika smaker-menyer skapade av lokala produkter” 28 september kl 10-14. Vi bjuder på en lokal tolkning av Stockholmsmåltiden till lunch!

Inbjudan workshop:
”Platsunika smaker-menyer skapade av lokala produkter”

Vill du vara med och skapa en attraktiv matdestination som bygger på Stockholms läns matkultur och matidentitet?
Är du producent eller driver restaurang i norra Stockholm med omnejd och är nyfiken på möjligheterna med måltidsturism? Då är denna halvdagsworkshop något för dig.

Under 3 timmar + lunch undersöker vi tillsammans hur vi kan samarbeta, sampaketera och lyfta våra lokala smaker och varandras verksamheter genom att skapa unika måltidsupplevelser.

En meny att vara stolt över, skapade av lokala produkter.
Inspirationen hämtar vi i Stockholmsmåltiden, en 3-rätters måltidsberättelse om länets dåtid, nutid och framtid.

 

Söndagen den 28 september

Vallentuna Golfrestaurang

10.00-14.00 inkl 3-rätterslunch Stockholmsmåltiden.

Adress:Veda 1, Vallentuna

Workshopen leds av Lotta Strinnholm, mötesplatsutvecklare med lång erfarenhet av besöksnäringen i Stockholms län.

 

Begränsat antal platser, först till kvarn!

Anmälan senast den 19/9 till: lotta.strinnholm@spontana.se

 

Workshopen är samarrangemang mellan Upplandsbygd, Länsstyrelsen i Stockholm och Mat och smaker i norra Stockholm

För Upplandsbygd är det här en del av projektet Vi Ekoprenörer

För Länsstyrelsen i Stockholm är det här en del av projektet Stockholmsmåltiden