Engagera dig!

Gå med i vårt nätverk av engagerade eldsjälar eller bli medlem i vår förening för att påverka verksamheten ännu mer.

Tillsammans gör vi skillnad!

Upplandsbygd bygger på engagemang, lokal initiativkraft och en vilja att mötas, lära och samarbeta. Vi vill vara en drivkraft för hållbar omställning genom lokalt ledd utveckling och en spindel i det lokala utvecklingsnätet.

För personer och organisationer

Gå med i vårt nätverk

Genom att kostnadsfritt gå med i vårt nätverk får du vårt nyhetsbrev och inbjudningar till den årliga omställningsträffen, temakvällar och studiebesök m.m. Du får chansen att träffa fler eldsjälar från olika delar av vårt område som brinner för hållbara bygder och hitta nya samarbeten.

För att gå med i nätverket: Fyll i formuläret nedan.

Olika händer och post-its som visar personer som samarbetar
Tecknad bild av olika händer, post-its, idéer och pennor
För organisationer

Bli medlem i vår förening

Som organisation kan ni bli medlem i vår förening kostnadsfritt. Då får din organisation rösträtt på årsmötet och större möjlighet att påverka Upplandsbygds verksamhet. Kom ihåg att även anmäla dig till nätverket om du vill ha nyhetsbrev och inbjudningar.

För att bli medlem: Ladda ner och fyll i blanketten nedan, signera och posta den till oss. Bifoga också det senaste firmatecknarintyget (behövs ej för enskild näringsverksamhet). Det går också bra att scanna in den signerade blanketten och maila till kansli@upplandsbygd.se.

Gå med i nätverket genom att fylla i formuläret nedan.

*” anger obligatoriska fält

Jag verkar främst inom
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.