Jobba hos oss!

Praktikplatser, examensarbeten och

lediga tjänster

Praktik eller examensarbete 

Upplandsbygd öppnar nu dörrarna för praktikanter och examensarbetare som vill vara med och göra verklig skillnad lokalt. Vill du vara med och bidra till en hållbar omställning genom lokalt ledd utveckling skicka ett personligt brev till kansli@upplandsbygd.se

 

Vad vi erbjuder

– Praktikplatser i minst 8 veckor eller möjlighet att skriva examensarbete tillsammans med oss.

– Möjlighet att bygga nätverk och öka din kunskap.

– Möjligheten att vara en del av en meningsfull förändringsprocess och bidra till att skapa en hållbar omställning genom lokalt ledd utveckling.

 

Ansökan

Upplandsbygd ser positivt på att ta emot praktikanter, men eftersom vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda en meningsfull praktikperiod gör vi det alltid i mån av tid och behov.

Om du är redo att vara en del av förändringen och bidra till lokalt ledd utveckling, skicka ditt personliga brev till kansli@upplandsbygd.se och låt oss veta varför du vill vara med!

OBS! När du genomför din praktik eller examensarbete hos oss måste du vara försäkrad genom ditt universitet/högskola. Var vänlig ange om du är berättigad försäkring i din intresseanmälan.

Tillsammans har vi kraften att skapa en hållbar framtid genom lokalt engagemang. Anslut dig till oss på Upplandsbygd och låt oss göra skillnad tillsammans!

 

Om oss

Vi på Upplandsbygd är en ideell förening som arbetar med lokalt ledd utveckling genom användningen av leadermetoden, en beprövad metod för landsbygdsutveckling inom EU. Vårt mål är att stärka den ideella sektorn och att låta invånarna i vårt område vara med och forma utvecklingen av sin egen plats. Vi vet att det finns många omställare, entreprenörer och lokala eldsjälar som brinner för en positiv samhällsutveckling i vårt geografiska område. Vi stöttar och utvecklar deras initiativ, finansierar lokala utvecklingsprojekt och arbetar för att bygga nätverk och sprida kunskap.

 

Anställningar

Just nu har vi inga lediga tjänster.