Vi har en ny styrelse!

Igår hade vi ett lyckat årsmöte på Kårsta-Ekskogens bygdegård i Vallentuna kommun – stort tack till alla som var med!

Denna varma majkväll hade vi förmånen att välkomna sju nya styrelseledamöter och tacka de fyra som har avslutat sina uppdrag. Av de som lämnade var Lars-Ove Ivarsson och Per Edstam på plats och vi blev rörda av att höra hur de uppskattat arbetet och skickade med uppmuntrande ord till de som tar över. Johan Skog, kommunstyrelsens ordförande i Vallentuna, gjorde ett mycket bra jobb som mötesordförande.

Vi är riktigt glada att Vallentuna kommun nu officiellt är med i föreningen! Därför var det extra roligt att vi hade mötet i vår nyaste kommun. Kårsta-Ekskogens bygdegård är en mycket trevlig möteslokal som håller på och utvecklas till ett lokalt kulturcentrum, med bio, pubbar, konserter och mer. Under kvällen fick vi njuta av lokalproducerade vegetariska mackor från Lise på Hökeriet.

Sven och My från kansliet berättade om möjligheter att söka projekt och ordnade en premiärvisning av filmen om Hållbarhetsspindeln – ”Så ett frö till förändring med Upplandsbygd”.

Vi är glada att ha en så engagerad förening av medlemmar, nätverksdeltagare och styrelsemedlemmar som bidrar med positiv utvecklingskraft och förhoppningar för framtiden.