Skogspromenad med naturvårdsbiologen Ingemar Södergren

Vi vill bjuda in er till en spännande skogspromenad i Hågadalen-Nåstens naturreservat med Ingemar Södergren.
(Anmäl dig längst ner)

Vi vill bjuda in er till en spännande skogspromenad i det vackra Hågadalen-Nåstens naturreservat, beläget strax utanför Uppsala. Detta är en fantastisk möjlighet att utforska den naturen som omvandlar oss tillsammans med andra och lära sig mer om dess underverk.

Vår guide för dagen är ingen mindre än naturvårdsbiologen Ingemar Södergren. Ingemar är en expert på svenska skogar och kommer att dela med sig av sin omfattande kunskap om rödlistade arter och vikten av att bevara skogens biologiska mångfald. Det kommer att bli en lärorik och inspirerande dag där ni kommer att få en djupare förståelse för den rika naturen som omger oss.

Vi kommer att inleda dagen med en gemensam sammankomst kl. 10 vid busshållplatsen ”Uppsala Hågavägen”, buss nummer 2. Ta med er bekväma kläder och skor som är lämpliga för en promenad i naturen. Det finns inget krav på förkunskaper – alla är välkomna att delta. Vi kommer att bjuda på fralla, fika och kaffe/te för alla som anmäler sig.

Under promenaden kommer vi att ha möjlighet att stanna upp och utforska skogens underverk, samt ställa frågor till Ingemar om allt som rör skogens biologiska mångfald och de arter som lever här. Vi ser fram emot en fantastisk dag tillsammans i naturen och hoppas att ni kan ansluta er till oss.

Vi ser fram emot att få spendera en minnesvärd dag med er i skogen!

Anmälan till Skogspromenad med naturvårdsbiologen Ingemar Södergren

*” anger obligatoriska fält

Är du med i vårt nätverk?*
Specialkost (Fika)*

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.